Prefabrik Ev

Wiki Article

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Hem ergonomik hem de ekonomik olan prefabrik evler; istenen her oda sayısı ve metrekare boyunda üretilir. Sağlamlığı sağlamak için projeleri özel olarak tasarlanan yapılar; araziye konulmadan önce temel betonu atılır. Son derece pratik bir süreç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha kısa sürede teslim edilir hem de daha az maliyetli olur.

Tek ve iki katlı prefabrik evlerin ruhsat izin maliyetleri belediyelerce belirlenmektedir. Bağlı bulunan belediyeden tek katlı veya dubleks konut ruhsat izin maliyeti kolayca öğrenilebilir.

Karmod her konuda olduğu gibi satış sonrası servis konusunda da sektörde öncü ve lider konumdadır. Satış sonrası servisimiz her zaman sizin yanınızdadır.

Prefabrik hazır ev alacak kişiler, evin dışında kendi temellerini ve anahtar teslimi bitmiş evler için farklı yapılacak hizmetler hakkında kendileri de teklif alabilirler.

Pricing at this time is an effective insulation and developing products made use of. prefabricated household selling prices are on our website page. Additionally, given that the square meter grows, the price raises in immediate proportion to it. All types and pricing my prefab property also offered.

Ortak özellikleri arasında dış çevre ve sert mevsim koşullarına en az betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Ayrıca ısı, ses ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu yapıların en önemli avantajı ise fiyatların betonarme yapılara göre oldukça az olmasıdır. Gelişen ve değişen piyasa koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri oldukça arttığından bu evlere yönelim daha çOkay artmıştır.

Bu noktada farklı bir ev tasarımı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin geleneksel bir konut yerine neden Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik evin zemin betonundan kurulum sonrası şap ve fayans uygulamalarına varana kadar her uygulama üretici firma tarafından gerçekleştirilmektedir.

Evde yer alan açık mutfak, ferah bir yemek alanı oluştururken, present day cihazlar ile donatılmıştır. Geniş pencereler ve kapılar sayesinde evin içi doğal ışıkla aydınlanırken, ferah ve rahat bir atmosfer yaratır.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-4 senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Uzun yıllara dayanan Villa Yapı güvencesi ve deneyimiyle ihtiyaç ve beklentiler dikkate alınarak seçilen en kaliteli malzemelerin kullanıldığı prefabrik evler uygun maliyet avantajı müşterilere prefabrik ev sunuluyor; onlar için güvenli ve konforlu yaşam alanları inşa ediliyor.

Konut olarak kullanabileceğiniz prefabrik evleri şu alanlarda ve amaçlarla da tercih edebilirsiniz:

Prefabrik villa tercihinde bir önemli neden de çAlright sayıda işçilik uygulaması gerektiren usta Manage etme sorununu ortadan kaldırmasıdır. Prefabrik villa kurulumu alanında uzmanlaşmış profesyonel ekiplerce gerçekleştirilir.

Report this wiki page